dimarts, 12 de febrer del 2008

Sempre hi ha d'haver una primera vegada

Doncs bé, vist el meu creixent interès per els blocs de diferent gent, he pensat que potser havia arribat el moment de crear el meu. No sé si serà divertit o no, si crearà debats o acabarà en l'oblit i mai més ningú en sabrà res. De moment però, exercitare les meves capacitats d'exposar les coses que penso, de la millor manera que pugui.

Aquí comença la pastanaga hiperbòlica.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ep Víctor!

Esperava amb delit aquest nou bloc, que segur que serà dels més interessants que conec.

Encara que exposis el teu punt de vista sobre temes diversos i fins i tot trascendentals, confio que no perdis l'humor i la ironia que el primer escrit ja promet.

Vaja, que no et penso perdre de vista! ànims i endavant!

Roger

Marc ha dit...

Sardinis!!!!

Que bo! ara tu també tens un blog! hehe. Al final acabarem tots amb una vida virtual aqui...

Està molt bé que facis un blog d'aquests. I no t'ho dic perquè estigui tot el dia enganxat aqui, i estigui content de que algun viciat més s'hi quedi atrapat, no. O potser si. Benvingut!

Només una recomanació: no converteixis això en un blog friki on fer estadístiques sel Hattrick, o explicar coses rares de 'tercer milenio' ;)

J'ha t'he afegit a la meva llista! Prepara't perquè els milions i milions dep persones que hem visiten cada instant (??) et coneixeran a partir d'ara!!

Molt bona sort,

Un petó

Marc

Anònim ha dit...

que fort em sembla nen?¿!! estava passsejant pel blog del maymó i afegint algun comentari freaky de les eleccions i he vist el teu nom......jejeje...que benne!!

jo tampoc et penso perdre de vista! que les teves idees sempre em sorprenen!!

podríem debatir sobre les mandarines....que et sembla pastanaga hiperbòlica?¿?¿?¿

abraçades!!!